Anti-aging Hifu

Niet-chirurgische behandeling om de huid te doen liften​

Hifu: Niet-invasieve huidverstrakking met Micro & Macro Focused Ultrasound. Naarmate we ouder worden vermindert de natuurlijke elastine-, hyaluron- en collageenproductie, waardoor de huidelasticiteit geleidelijk aan zal vervagen. Verslapping van de huid in het gelaat verstoort de contouren van bv. wenkbrauwen, jukbeenderen, kin of nek. Via MMFU kan de huid op een niet-chirurgische manier verstevigd en gelift worden.

Waarom kiezen voor een HIFU behandeling?

High Intensity Focused Ultrasound of HIFU werd ontwikkeld om diverse vormen van kanker te bestrijden middels thermale energie van ultrasoon geluidsgolven. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken.

Naarmate de te behandelen lichaamszone kan het toestel hoog gefocusseerde ultrasoon-energie vrijgeven op verschillende dieptes in de huidlagen (opperhuid, diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd). Hier worden de geluidsgolven omgezet in warmte. Door de warmte die in het onderhuids bindweefsel ontstaat, trekt de huid samen, waardoor deze zal verstrakken omdat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor ontstaat er een liftend effect van de huid, terwijl er geen enkele beschadiging van de opperhuid optreedt. Tijdens de behandeling is een warmte prikkeling voelbaar.

U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen. Na enkele maanden is een strakkere, verfriste huid zichtbaar met een zichtbaar verbeterde huidconditie!

Net als bij een chirurgische facelift werkt de HIFU-behandeling op de SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System, oftewel de fibromusculaire laag). Dankzij de thermische energie van de HIFU wordt de SMAS laag veilig verwarmd waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen.

Op welke lichaamsdelen kan Hifu behandeling toegepast worden?

Patiënten waarvan de huid minder stevig aanvoelt, rimpels op het decolleté, overtollig vet ter hoogte van de kin, losse huid aan armen of dijen, verslapte buik, enz.

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Wazige kaaklijnen
 • Nasolabiale plooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
 • Alternatief voor chirurgische lifting
 • Wenkbrauwen
 • Grote poriën
 • Dubbele kin
 • Doorzakkende hals
 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid

Hoe verloopt de Hifu behandeling?

De behandeltijd is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een HIFU behandeling tussen de 15 en 90 minuten, afhankelijk van de grootte van het behandelgebied.

Tijdens een intake gesprek kan uw behandelaar u uitgebreid informeren hieromtrent. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren, sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur, U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten.

Resultaten van de behandeling zijn doorgaans zichtbaar na 2 à 3 maanden, daar de huid deze tijd nodig heeft om het onderliggend weefsel te ondersteunen. Verdere verstrakking kan nog toenemen tot gemiddeld 6 à 12 maanden na de behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig. Naarmate de ernst van de huidverslapping, de huidreactie op ultrasoon golven en de aanmaak van lichaamseigen collageen hebben sommige patiënten baat bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.

De behandeling werkt nog 180 dagen door, waardoor de huid na een half jaar nog meer verstrakt en gelift zal zijn.

Hoe bereid ik me voor?

Zelfbruiners op de zone die behandeld moet worden zijn niet toegelaten. Probeer 4 weken voor de behandeling contact met zon of zonnebank te vermijden.
De behandelende zone moet ongeschonden zijn. Dit wil zeggen geen ontstekingen, blauwe verkleuringen,…
Bij een behandeling van het gelaat komt u best zonder make-up naar de afspraak.

Wat na de Hifu behandeling? Nazorg.

 • Probeer 4 weken voor en na de behandeling de zon of zonnebank te vermijden. Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 50.
 • Hydrateer uw huid

Hoe werkt het?

High Intensity Focused Ultrasound of HIFU werd ontwikkeld om diverse vormen van kanker te bestrijden middels thermale energie van ultrasoon geluidsgolven. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken. Naarmate de te behandelen lichaamszone kan het toestel hoog gefocusseerde ultrasoon-energie vrijgeven op verschillende dieptes in de huidlagen. Hier worden de geluidsgolven omgezet in warmte. Door de warmte die in het onderhuids bindweefsel ontstaat, trekt de huid samen, waardoor deze zal verstrakken.

Wat is ultrasoon MMFU?

Micro & Macro Focused Ultrasound is een niet -chirurgische HIFU Ultraformer behandeling om de huid van gelaat en lichaam te liften, Door middel van ultrasoon geluidsgolven wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid gestimuleerd, zonder downtime.

Bij de HIFU-behandeling worden, via gericht ultrageluid, energie pulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven, Tevens zal hierdoor de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd worden, waardoor de huid langzaamaan gelift wordt. Vrij snel na de behandeling zal u merken dat de huid steviger aanvoelt. De behandeling werkt echter nog 180 dagen door, waardoor de huid na een half jaar nog meer verstrakt en gelift zal zijn,

HIFU is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste diepte, waar het nodig is om de huid te verstrakken

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Anti-aging Hifu Klein

Meer weten over Anti-aging Hifu Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Anti-aging Hifu Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de Hifu behandeling verwachten?

Waarom Anti-aging Hifu bij Schoonheidssalon Papendrecht?

 • Gediplomeerde huidtherapeuten
 • Beste dermatologische lasers en apparatuur
 • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
 • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype