Brazilian Butt Lift

Onze Braziliaanse buttlift wordt bereikt met behulp van vacuümmassage

Er is geen operatie, geen rusttijd en geen pijn! Het verbetert de vorm van uw billen en vermindert vetophopingen, losse slappe huid verstevigt en kleurt bij, en vermindert cellulitis. Vorm zonder enig risico uw rondingen en verwijder cellulitis met behulp van onze machine met negatieve druk. Onze Braziliaanse buttlift helpt u om de resultaten te bereiken die u altijd al wilde met een klinisch bewezen combinatie van technologieën.

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Brazilian Butt Lift Groot

Voordelen van de Braziliaanse buttlift:

 • Directe resultaten
 • Perfect voor platte en slappe billen
 • Veilig en betaalbaar
 • Vermindert cellulitis, striae en vetophopingen
 • Pijnloos en blijvend resultaat
 • Cacuümtherapie op basis van negatieve druk waarbij de huid in de holte van de beker wordt gezogen, waardoor de bloedstroom wordt verhoogd, wat geweldige resultaten oplevert in combinatie met RF, cavitatie, microstroom en zelfs cryotherapie voor betere resultaten.
 • Een van de best mogelijke methoden om te gebruiken voor cellulitis

De behandeling helpt de huid te versterken, de lymfe- en bloedcirculatie te stimuleren, terwijl het ook helpt bij het contouren van het lichaam en het elimineren van hardnekkige cellulitis. De behandelingen is goedgekeurd door de FDA, die wereldwijd de strengste wetenschappelijke normen hanteert. De procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en is niet beperkt tot alleen de billen.

De cellulitisverwijdering door vacuümmassage werkt voor de behandeling van:

 • Vlezige afzettingen en cellulitis
 • Circulatieproblemen
 • Huidreflexen, door het verlichten van spasmen;
 • Spiercontractie.

Hoeveel sessies mag ik hebben?

Het gemiddeld aantal sessies is twee per week. Als u bezig bent met afvallen of als u langdurig last heeft van cellulitis, wordt één sessie per week aanbevolen. Meer dan twee sessies per week geven geen sneller resultaat.

Hoe lang duurt een sessie?

Sessies duren gemiddeld 30 minuten. We concentreren op uw probleemgebieden, maar geven ook tijd aan andere gebieden om de algemene bloedsomloop en eliminatie te stimuleren.

Na hoeveel sessies zie ik resultaten?

Mensen kunnen op elk moment veranderingen zien. De meeste mensen zien echter resultaten rond de 12e sessie. We raden maandelijke onderhoudssessies aan.

Doet de behandeling pijn?

Het gevoel is vergelijkbaar met een diepe massage. De meeste cliënten melden een gevoel van ontspanning en een toename van energie, maar geen ongemak.

Kan ik behandelingen combineren?

Voor de beste resultaten kan deze behandeling worden gecombineerd met cavitatie en radiofrequentie. Als u bovendien hardnekkig lichaamsvet wilt kwijtraken, kunt u onze Cryolipolyse of Laserlipolyse proberen, die een mooie aanvulling vormen op de vacuümtherapie. Neem contact met ons op om te bespreken wat uw doelen zijn en onze schoonheidsspecialisten kunnen u adviseren over de behandeling die het beste bij u past.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Brazilian Butt Lift

Meer weten over Brazilian Butt Lift Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Brazilian Butt Lift Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Brazilian Butt Lift Papendrecht, veilig en vertrouwd.

Schoonheidssalon Papendrecht garandeert uw veiligheid boven alles tijdens uw behandeling. Wij zullen u altijd adviseren over uw behandeling en de beste oplossing bieden voor een zo goed mogelijk resultaat. Brazilian Butt Lift Papendrecht doet u bij Schoonheidssalon Papendrecht. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd.

Waarom Brazilian Butt Lift bij Schoonheidssalon Papendrecht?

 • Gediplomeerde huidtherapeuten
 • Beste dermatologische lasers en apparatuur
 • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
 • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype