Cryolipolyse Verbevriezing

Verminder lichaamsvet en geef het lichaam meer vorm

Hardnekkig vet kan nu worden verwijderd met een procedure die bekend staat als vetbevriezing oftewel Cryolipolyse. Dit eenvoudige proces gebruikt koude temperaturen om gelokaliseerde vetklonten op het lichaam op te lossen. Het is een niet-chirurgische, niet-invasieve techniek die geen herstelperiode met zich meebrengt. We waren de eersten die het in 2012 in onze salon introduceerden en we hebben een enorme ervaring opgedaan met de procedure door het uitvoeren van wel duizenden behandelingen sindsdien.

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Cryogene Lipolyse

Hoe werkt het?

De Vetbevriezing behandeling (cryolipolyse) vindt plaats door koelplaten op het te behandelen gebied aan te brengen. De behandeling kan tot 45 minuten duren, afhankelijk van de reactie van de persoon op de techniek en de dikte van de vetlaag. De procedure vernietigt niet de cellen in de huid, maar alleen de vetcellen eronder. De vetcellen ondergaan wat bekend staat als apoptose of gecontroleerde dood, en worden verwijderd via het lymfestelsel. Van onze zwembandjes willen we allemaal af. Deze vetbevriezing helpt u afvallen.

Wat is het resultaat bij vetbevriezing?

Een enkele behandeling verwijdert niet de hele vetklomp in het behandelde lichaamsgebied. De effectiviteit van de behandeling varieert tussen de 24% en 25% en is afhankelijk van het type persoon en de levensstijl na de behandeling, maar ook van de dikte van de vetlaag. Om het maximale uit de procedure te halen, moet u het advies over nazorg opvolgen. afvallen

Wat zijn de bijwerkingen van vetbevriezing?

vetbevriezing (cryolipolyse) is geen chirurgische ingreep en beschadigt daarom geen huid of lichaam en laat geen littekens achter. In tegenstelling tot liposuctie, de chirurgische manier om vet te verwijderen. Dit is invasief, beschadigt de huid en het lichaam en laat littekens achter. De bijwerkingen van de vetbevriezing zijn vergeleken hiermee minimaal en u kunt uw normale activiteiten meteen hervatten.
Verminderd vet in een aantal behandelingen.

Wanneer zie ik resultaten? afvallen

Hoe snel de resultaten zichtbaar worden bij vetbevriezing cryolipolyse, hangt af van het type persoon, hoe dik de vetlaag is en welk deel van het lichaam is behandeld. De gebruikelijke tijd waarna resultaten zichtbaar worden is echter tussen 8 en 12 weken. Deze cellen groeien niet terug. Het resultaat van de behandeling is dus blijvend.

Wat zijn de nazorgadviezen?

Doe regelmatig oefeningen, minstens drie tot vier keer per week. Drink ten minste twee maanden lang minimaal twee liter water per dag.

Werkt dit bij mij?

Aangezien vetbevriezing cryolipolyse geen chirurgische ingreep is, hoeft er niet aan verschillende medische voorwaarden te worden voldaan die gewoonlijk voor een chirurgische ingreep nodig zijn. Het past dus goed bij de meeste mensen die ruim binnen hun ideale gewichtsbereik zitten, maar gelokaliseerde vetophopingen in hun lichaam willen verwijderen. Het is ook geschikt voor mensen met matig overgewicht.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een factor die bepaalt hoeveel sessies vetbevriezing u uiteindelijk nodig heeft is hoeveel gebieden u wilt behandelen. Sommige mensen hebben meerdere sessies nodig voordat ze de gewenste resultaten zien. Anderen zien misschien de gewenste resultaten na slechts één sessie, en elk geval varieert. Onze schoonheidsspecialisten kunnen een kuur aanbevelen op basis van uw gewenste resultaten. Afvallen willen we allemaal toch?

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Cryogene Lipolyse Klein

Meer weten over  vetbevriezing cryolipolyse Papendrecht?
Verminder lichaamsvet

U kunt online een afspraak maken voor vetbevriezing cryolipolyse Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

vetbevriezing cryolipolyse Papendrecht, veilig en vertrouwd.

Schoonheidssalon Papendrecht garandeert uw veiligheid boven alles tijdens uw behandeling. Wij zullen u altijd adviseren over uw behandeling en de beste oplossing bieden voor een zo goed mogelijk resultaat. Verminder lichaamsvet doormiddel van vetbevriezing cryolipolyse Papendrecht doet u bij Schoonheidssalon Papendrecht. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd.

Waarom vetbevriezing Cryolipolilyse bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype