• Bel ons : 078-750 19 78
 • E-mail: info@schoonheidssalonpapendrecht.nl
 • Schoonheidssalon Papendrecht
 • Definitief Ontharen Papendrecht Schoonheidssalon Alblasserdam

  Definitief Ontharen Papendrecht? Heeft u last van ongewenste haargroei? Laat uw ongewenste haren definitief verwijderen. Schoonheidssalon Papendrecht is het adres als u last heeft van ongewenste haargroei. Wij zorgen ervoor dat uw haren verdwijnen en niet meer terug komen.
  schoonheidssalon Alblasserdam

  Definitief Ontharen Papendrecht, IPL ontharen

  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van lichtpulsen van de laser wordt het haarzakje vernietigd en verdwijnen de haren. Een IPL-apparaat gebruikt verschillende golflengtes tegelijkertijd in tegen stelling tot een laser die slechts één specifieke golflengte gebruikt.
  Schoonheidssalon Alblasserdam
  Een donkere huid (huidtype 4-6) is niet geschikt voor behandeling met IPL door een hoog risico op complicaties.

  Laser ontharen Alblasserdam

  Donkere huid Definitief Ontharen Papendrecht: Voor een donkere huid (huidtype 4-6) is het van toepassing een laser met een lange golflengte te gebruiken. Bij zowel lasertherapie als IPL moet de behandeling meerdere malen herhaald worden om een optimaal resultaat te bereiken. De haarkleuren lichtblond, grijs, wit en rood zijn niet geschikt voor beiden therapieën, omdat deze haartypen te weinig pigment bevatten. Definitief ontharen Alblasserdam

  Al onze medewerkers zijn gediplomeerd.

  Verwen u zelf!

  Naast definitief ontharen Papendrecht kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een andere behandeling. Laat u verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling, manicure-pedicure of bijvoorbeeld permanente make-up. Laser ontharen alblasserdam

  Bij ons in de salon geniet u van uw behandeling onder het genot van een bakje koffie of kopje thee, iedereen is welkom, ook als u wat ouder bent.

  Definitief Ontharen Papendrecht

  Definitief Ontharen Papendrecht

  Komt u langs voor een behandeling?

  Wij zien u graag voor een laser behandeling, uiteraard staan de koffie en thee voor u klaar! U kunt bij ons langskomen zonder afspraak. Het is aan te raden eerst een afspraak te maken zodat u niet te lang hoeft te wachten voor uw laser behandeling. U kunt online een afspraak maken of een telefonische afspraak maken op nummer 078 0987 988.

  Definitief Ontharen Papendrecht

  Definitief Ontharen Papendrecht veilig en vertrouwd. Wij zullen u altijd juist en zo goed mogelijk adviseren over uw behandeling.