Gezichtsbehandeling

Een behandeling om je gezicht fris te houden

Goede gezichtsbehandelingen zijn belangrijk omdat iedere huid – jong, oud, droog, vet – verzorging nodig heeft. Door regelmatig een gezichtsbehandeling te nemen zorgt u ervoor dat uw huid fris, jong en verzorgd blijft. Onze gezichten worden dagelijks blootgesteld aan vele factoren die invloed hebben op de conditie van onze huid. Denk bijvoorbeeld aan de warmte, de kou of stress. Een goede verzorging van de huid is essentieel het gaat immers om je gezondheid. Bij Schoonheidssalon Papendrecht bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij geven een gezichtsbehandeling op uw wensen. Wij beoordelen de huid en zo bekijken wij wat de beste optie is voor u gezichtsbehandeling.

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Gezichtsbehandeling Schoonheidssalon Papendrecht

Wilt u er ook jonger uitzien?

Schoonheidssalon Papendrecht is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking. Wij bieden daarvoor diverse gezichtsbehandelingen aan. voor de gezichtsbehandeling van diverse huidproblemen (denk bijvoorbeeld aan couperose of het verwijderen van littekentjes) tot een ontspannen gezichtsreiniging; wij zorgen altijd voor een behandeling die perfect past bij uw huidtype en uw wensen.

Welke producten?

Wij gebruiken tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huid. Vrijwel alle producten die wij tijdens de behandeling gebruiken, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.

In onze salon werken wij onder andere met de producten van Nouvital Cosmetics; Kenmerkend voor deze producten is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren. Nouvital producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. De producten zijn hypoallergeen, dierproef- en minerale olienvrij en allergeen geparfumeerd . Hierdoor zijn de producten uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Alle dagcrèmes van Nouvital Cosmetics zijn voorzien van een zonnefilter. Nouvital Cosmetics heeft bovendien een speciale lijn voor de mannenhuid.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Gezichtsbehandeling Man

Meer weten over gezichtsbehandeling Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor gezichtsbehandeling Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Nouvital Cosmetics

Wilt u de verzorging van uw huid thuis voortzetten met de producten van Nouvital Cosmetics? Dan heeft u de mogelijkheid deze tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen.

Waarom gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype