• Bel ons : 078-750 19 78
 • E-mail: info@schoonheidssalonpapendrecht.nl
 • Schoonheidssalon Papendrecht
 • Gezichtsbehandeling

  Goede gezichtsbehandelingen zijn belangrijk omdat iedere huid – jong, oud, droog, vet – verzorging nodig heeft. Door regelmatig een gezichtsbehandeling te nemen zorgt u ervoor dat uw huid fris, jong en verzorgd blijft. Onze gezichten worden dagelijks blootgesteld aan vele factoren die invloed hebben op de conditie van onze huid.
  Denk bijvoorbeeld aan de  warmte, de kou of stress. Een goede verzorging van de huid is essentieel het gaat immers om je gezondheid.
  Bij Schoonheidssalon Papendrecht bent u  daarvoor aan het juiste adres. Wij geven een gezichtsbehandeling op uw wensen. Wij beoordelen de huid en zo bekijken wij wat de beste optie is voor u gezichtsbehandeling.

  Wilt u er ook jonger uitzien?

  Schoonheidssalon Papendrecht  is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking. Wij bieden daarvoor diverse gezichtsbehandelingen aan. voor de gezichtsbehandeling  van diverse huidproblemen (denk bijvoorbeeld aan couperose of het verwijderen van littekentjes) tot een ontspannen gezichtsreiniging; wij zorgen altijd voor een behandeling die perfect past bij uw huidtype en uw wensen.

  Wij gebruiken tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huid. Vrijwel alle producten die wij tijdens de behandeling gebruiken, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik

  In onze salon werken wij onder andere met de producten van Nouvital Cosmetics.

  Kenmerkend voor deze producten is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren. Nouvital producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. De producten zijn hypoallergeen, dierproef- en minerale olienvrij en allergeen geparfumeerd . Hierdoor zijn de producten uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

  Alle dagcrèmes van Nouvital Cosmetics zijn voorzien van een zonnefilter. Nouvital Cosmetics heeft bovendien een speciale lijn voor de mannenhuid.

  Wilt u de verzorging van uw huid thuis voortzetten met de producten van Nouvital Cosmetics? Dan heeft u de mogelijkheid deze tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen.

  Voor meer informatie over een gezichtsbehandeling kunt u contact met ons opnemen.

  schoonheidssalon Papendrecht