Harsen

Het verwijderen van ongewenste haargroei

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken. Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo’n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helmaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt.

Schoonheidssalon Papendrecht - Harsen Papendrecht

Verschillende soorten hars

Als het op de hars aankomt, heb je de keuze uit drie soorten: harde hars, vloeibare hars en harsstrips. Harde hars moet eerst worden opgewarmd in een speciaal apparaatje of komfoor, zodat hij vloeibaar wordt. Met een spatel wordt de hars vervolgens uitgesmeerd over de plek die je wilt harsen. Binnen enkele seconden stolt de hars weer. Voordeel daarbij is dat hij vooral aan je haren blijft kleven en in veel mindere mate aan je huid. De gestolde hars kan vervolgens, met haartjes en al, worden verwijderd. Daarvoor zijn geen strips nodig.
Ook kunt u kiezen voor ipl ontharen of laser ontharen.
Definitief ontharen is natuurlijk super fijn voor de langere termijn.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Harsen-min

Meer weten over Harsen Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Harsen Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Waarom Harsen bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype