IPL ontharen

Definitieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren

Haar definitief verwijderen ? IPL Ontharen Papendrecht ? Lasertherapie ? Zeg permanent gedag tegen uw ongewilde haren. Beide technieken worden vaak door elkaar gebruikt. Dat komt omdat beide methoden met licht werken. Het grootste verschil is de golflengte en de energie die gebruikt wordt. Maar wat is IPL nu precies en wat zijn de voor- en nadelen? Lees alles over IPL Ontharen Papendrecht:

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - IPL ontharen Schoonheidssalon Papendrecht-min

Werkwijze IPL Ontharen Papendrecht

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Dat betekent dat er heel intensieve lichtpulsen gegeven worden. Het principe van IPL berust op dat van de laser. Beide vernietigen het haarzakje met behulp van licht dat in het pigment van haar en haarzakje wordt omgezet in warmte. Een IPL-apparaat gebruikt verschillende golflengtes tegelijkertijd, terwijl een laser slechts één specifieke golflengte gebruikt. De energie per golflengte is bij IPL lager dan bij laser. Afhankelijk van het huid- en haartype wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is. Laat u altijd door een expert ontharen: IPL Ontharen Papendrecht.

Lasertherapie of IPL ontharen Papendrecht?

Een donkere huid (huidtype 4-6) is niet geschikt voor behandeling met IPL door een hoog risico op complicaties De donkere huid kan veilig onthaard worden door het gebruik van een laser met een lange golflengte. Bij zowel lasertherapie als IPL moet de behandeling meerdere malen herhaald worden om een optimaal resultaat te bereiken. haar definitief verwijderen kan wel met de volgende haarkleuren lichtblond, grijs, wit en rood zijn niet geschikt voor beiden therapieën, omdat deze haartypen te weinig pigment bevatten.

Behandeltraject IPL Ontharen Papendrecht

Hoe IPL Ontharen Papendrecht werkt? haar definitief verwijderen ? Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de behandellocatie, het type beharing en het gewenste resultaat. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig. Haren kunnen voor altijd wegblijven of in meer of mindere mate terug groeien doordat inactieve haarzakjes na verloop van tijd actief kunnen worden. Het is zeldzaam dat de haargroei na verloop van tijd gelijk is aan dat van voor de behandeling: IPL Ontharen Papendrecht. Tegenwoordig bestaan er ook IPL-apparaten voor thuisgebruik, deze werken met een zeer lage energie waardoor deze minder effectief zijn dan professionele apparaten. Ze verwijderen de haren niet maar maken deze inactief. Hierdoor vindt een tijdelijke vermindering van haargroei plaats. Onjuist gebruik van de apparaten voor thuisgebruik kan tot blijvende huidschade lijden. Aan te raden is u altijd door een expert te laten ontharen: IPL Ontharen Papendrecht.

IPL Ontharen Papendrecht

haar definitief verwijderen met IPL is een relatief veilige behandeling, je de haren zeer selectief kunt verwarmen en vernietigen zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen. Toch kunnen zich, ondanks een juiste uitvoering van de behandeling, complicaties voordoen. IPL Ontharen Papendrecht behandelt u zo veilig mogelijk.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - IPL Ontharen Schoonheidssalon Papendrecht Oksel

Meer weten over IPL Ontharen Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor IPL ontharen Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

IPL Ontharen Papendrecht, veilig en vertrouwd.

Schoonheidssalon Papendrecht garandeert uw veiligheid boven alles tijdens uw behandeling. Wij zullen u altijd adviseren over uw behandeling en de beste oplossing bieden voor een zo goed mogelijk resultaat. IPL Ontharen Papendrecht doet u bij Schoonheidssalon Papendrecht. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd.haar definitief verwijderen dat wilt u toch ook?

Waarom IPL ontharen bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype

Mogelijke complicaties zijn:

  • Het ontstaan van blaren en extreem rode huid. Door te veel warmteontwikkeling in de huid kan deze verbranden. Dit uit zich in een extreem rode en pijnlijke huid en/of blaren. Dit kan worden opgevolgd voor vervellen en/of korstvorming.
  • Het ontstaan van donkere- of lichte pigmentvlekken. Het herstel kan maanden in beslag nemen. In zeldzame gevallen is de pigmentverandering blijvend.
  • Toename haargroei. Door de warmte in de huid kunnen inactieve haarzakjes geactiveerd worden. Door de behandeling voort te zetten verdwijnen deze haren uiteindelijk weer. Dit komt niet veel voor.
  • In enkele uitzonderlijke gevallen, kan de therapie niet aanslaan. De exacte reden hiervoor Is per persoon verschillend en vaak moeilijk te achterhalen.
  • Oedeemvorming (vochtophoping) bij de haarzakjes.

Definitief ontharen (mannen) d.m.v Diode Laser

Behandeling Tijd Prijs
Bovenlip laser ontharen - min. € 30
Kin laser ontharen - min. € 30
Gezicht laser ontharen - min. € 75
Wangen laser ontharen - min. € 55
Nek laser ontharen - min. € 40
Hals laser ontharen - min. € 40
Oksels laser ontharen - min. € 35
Buik laser ontharen - min. € 75
Rug laser ontharen - min. € 100
Onderrug laser ontharen - min. € 65
Benen volledig laser ontharen - min. € 100
Onderbenen laser ontharen - min. € 80
Voeten laser ontharen - min. € 40
Handen laser ontharen - min. € 40
Armen laser ontharen - min. € 100
Onderarmen laser ontharen - min. € 65
Volledig bovenlichaam laser ontharen - min. € 250