• Bel ons : 078-750 19 78
 • E-mail: info@schoonheidssalonpapendrecht.nl
 • Schoonheidssalon Papendrecht
 • Laser ontharen

  U heeft last van ongewenste haargroei en wilt hier van af maar een juiste oplossing heeft u nog niet gevonden? Het scheren en epileren bent u zat? Laat u behandelen tegen ongewenste haargroei. Laser ontharen biedt een uitkomst. Schoonheidssalon Papendrecht biedt u de meeste comfortabele en effectieve methode die er op dit moment is. Uw ongewenste haargroei tot het minimale met laser ontharen.

  Laser ontharen is de meest effectieve methode.

  Ontharen door middel van laser ontharen / lasertechniek is een blijvende oplossing tegen haargroei. Na afloop van de behandeling is een grootse gedeelte van de haargroei verwijderd. Schoonheidssalon Papendrecht biedt de mogelijkheid tot definitief ontharen door middel van lasertechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste lasertechnologie. Met een zogenaamde Diodelaser kunnen we de alle huidtypes – tot de lichtdonkere- huid – snel, effectief en pijnloos behandelen. Laat laser ontharen toepassen door een expert voor een veilige manier en het beste resultaat.

  Diodelasertechniek laser ontharen

  De diodelaser van Schoonheidssalon Papendrecht heeft de krachtige laserstralen die slechts een honderdste van een seconde aanhouden. We werken met dit apparaat omdat het de minste bijwerkingen heeft en het de beste resultaat oplevert, daarnaast beschikt de laser over verschillende handstukken met diverse golflengten, waardoor de behandeling specifiek afgestemd wordt op uw situatie. Verder heeft het laserapparaat diverse werkstanden zoals stationair en SHR. U loopt met de onze laser geen risico op littekens zoals bij elektrische epilatie. Kom langs bij de beste beautysalon en ervaar het zelf wat onze beautysalon te bieden heeft.

  Na de behandeling

  Direct na de behandeling koelen we de huid met gel. Na de behandeling kan de behandelde huid branderig aanvoelen of rood zijn en opzwellen. 24 uur na de behandeling raden wij u aan voorzichtig zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht gedurende twee weken voor en twee weken na de behandeling absoluut vermijden. Gebruik van zonnebrandcrème raden wij aan.

  Persoonlijk advies Laser Ontharen

  Bent u nieuwsgierig naar het laser ontharen bij Schoonheidssalon Papendrecht ? dan bent u van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek adviseren wij u welke behandeling het beste bij uw huid en haargroei past. Wij doen ons best en garanderen dat u terug komt bij onze beautysalon.

  U krijgt uitleg over het behandeltraject: dit consult is geheel gratis.

  Voor de prijzen kunt u hier klikken.

  Ook kunt u hier direct een afspraak maken voor laser ontharen of bel 06 – 23698015 of 078 – 750197.

  Laser ontharen  error: Content is protected !!