Laser ontharen

Effectieve laserbehandeling tegen ongewenste haargroei

Onze Laserontharing-technologie is ontworpen met het oog op een gevoelige huid en is veilig genoeg om op elk deel van het lichaam te worden gebruikt en op verschillende huidtypes aan te passen met maximaal resultaat. Al onze lasers hebben een uniek dynamisch koelapparaat dat de huid helpt te kalmeren en beschermen.

Voor uw eerste kuur met Laserontharing raden we ongeveer 6-12 sessies aan, met tussenpozen van 4-6 weken (afhankelijk van het gebied en de huidskleur). Iedereen is net iets anders, dus boek een gratis consult met een van onze lasertherapeuten bij uw dichtstbijzijnde kliniek.

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Laser Ontharen Papendrecht-min (1)

De voordelen van laser ontharen

Veilige en effectieve technologie
Onze lasertherapeuten hebben ervaring met het gebruik van de marktleidende laserontharingstechnologie: Diode laser, ’s werelds efficiëntste haarverminderingssysteem. De Candela GentleLase Pro is ontworpen voor gebruik bij klanten met donker haar en een lichtere huid, terwijl de diod elaser het beste werkt op een alle huidskleuren.

Permanente haarvermindering
In tegenstelling tot andere ontharingsopties betekent onze Laserontharing van medische kwaliteit een snelle, veilige, kosteneffectieve, betrouwbare en permanente haarvermindering.

Minder ingegroeide haren
Laserontharing werkt door geconcentreerd licht te richten op de haarzakjes bij de wortel. De laser remt het vermogen van het haar om te groeien zonder het huidoppervlak te verstoren of te beschadigen, zodat zelfs de gevoeligste huid kan worden behandeld.

Handig en kostenbesparend
We hebben de scherpste prijzen voor Laserontharing en machten de prijs van elke concurrent.

Zo werkt laser ontharen

Onze ervaren therapeuten houden rekening met uw huid- en haartype en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op.

Onze lasers gebruiken een grote behandelstip, waarmee op meerdere haarzakjes tegelijkertijd kan worden gericht.

De Diode laser Pro is ontworpen voor gebruik bij klanten met donker haar en een lichtere huid.

Bij elke sessie wordt het haar verminderd. We raden een eerste kuur van 6-12 sessies aan, met tussenpozen van 6 weken (afhankelijk van het gebied en de huidskleur).

Voorbereiding

Scheren
Scheer het te behandelen gebied de avond voor uw afspraak.

Niet harsen
Hars niet in de 4 weken voorafgaand aan uw afspraak, omdat er pigment in de haarzakjes nodig is zodat de laser de haartjes kan herkennen en de behandeling effectief is

Vermijd direct zonlicht
Voorkom blootstelling aan direct zonlicht in de 2 weken voorafgaand aan uw behandeling en bescherm de huid altijd met zonnebrandcrème.

Nazorg

Nazorg
Er kan wat lichte warmte en roodheid zijn in de behandelde gebieden. Verzacht roodheid en gevoeligheid met institut Laser Aid. Dit kan 3-5 dagen lang royaal worden aangebracht of totdat de huid weer in de toestand is zoals voor de behandeling.

Niet doen
Vermijd in de 24 uur na de behandeling scheren, harsen of epileren, exfoliëren, overmatig zweten, zwemmen of sauna’s, zeer hete douches en strakke beperkende kleding.

Stel het gebied niet bloot aan direct zonlicht in de 2 weken na uw behandeling en gebruik altijd een van onze producten om de huid te beschermen en het resultaat te behouden.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Permanent ontharen-min
 • Scheer het te behandelen gebied ten minste 12-24 uur vóór uw behandeling
 • Vermijd ten minste 4 weken vóór uw behandeling chemische peelings of laserbehandelingen
 • Exfolieer het te behandelen gebied ten minste 3 dagen vóór uw behandeling
 • Zorg ervoor dat er geen resten bruiningscrème op de huid aanwezig zijn
 • Vermijd twee weken vóór uw behandeling overmatige blootstelling aan de zon op het te behandelen gebied (inclusief zonnebanken of bruiningsmiddelen)
 • Vermijd vóór de afspraak het gebruik van behandelende/vochtinbrengende crèmes, eau de cologne of parfums op het te behandelen gebied
 • Gebruik in de vier weken vóór de laserbehandeling geen ontharingscrèmes, hars niet en pluk geen haren

Afhankelijk van het haar, het huidtype en het te behandelen lichaamsgebied heeft u behandelingen nodig met tussenpozen van 4-6 weken. In het gezicht kunnen behandelingen worden uitgevoerd met tussenpozen van 2-4 weken. Elk deel van het gezicht en lichaam heeft een andere groeicyclus, dus haarvermindering varieert afhankelijk van het stadium waarin uw haarzakjes zich bevinden op het moment van de behandeling.

In elke behandeling wordt het haar verminderd, daarom is het belangrijk om de kuur van 10 sessies te voltooien met constante tussenpozen voor het beste resultaat. We raden een reeks van 8-10 sessies en om de 2-3 maanden een onderhoudssessie aan voor permanente haarvermindering.

Een van de voordelen van Laserontharing is dat de behandeling vrijwel pijnloos is, zeker in vergelijking met harsen. Elke puls duurt minder dan een seconde en geeft een licht tintelend gevoel. In bijzonder gevoelige gebieden, zoals de bovenlip, kan het aanvoelen als een elastiekje dat tegen de huid springt. We gebruiken in combinatie met ons laserapparaat een geavanceerde koelmachine om het warmtegevoel op de huid te verminderen en ongemak te minimaliseren.

Afhankelijk van uw haar- en huidtype en het te behandelen gebied heeft u gewoonlijk tussenpozen van 4-6 weken nodig tussen de sessies. Elk deel van het lichaam heeft een andere haargroeicyclus, dus het haarverlies is afhankelijk van de fase waarin uw haarzakjes zich bevinden op het moment van de behandeling.

Bij Schoonheidssalon Papendrecht gebruiken we ’s werelds beste Laserontharingstechnologie. De diode laser ontharing techniek is de beste die er op dit moment is.

Er zijn geen sluitende studies over de vraag of Laserontharing veilig of onveilig is voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. We adviseren onze zwangere en borstvoedende klanten om medische toestemming te verkrijgen voordat ze met de behandeling beginnen.

Nee, helaas kunnen wij op tatoeages niet behandelen met onze laser. We kunnen rondom de getatoeëerde gebieden behandelen met een tussenruimte van 3 cm.

Na de behandeling

Direct na de behandeling koelen we de huid met gel. Na de behandeling kan de behandelde huid branderig aanvoelen of rood zijn en opzwellen. 24 uur na de behandeling raden wij u aan voorzichtig zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht gedurende twee weken voor en twee weken na de behandeling absoluut vermijden. Gebruik van zonnebrandcrème raden wij aan.

Persoonlijk advies Laser Ontharen

Bent u nieuwsgierig naar het laser ontharen bij Schoonheidssalon Papendrecht ? dan bent u van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek adviseren wij u welke behandeling het beste bij uw huid en haargroei past. Wij doen ons best en garanderen dat u terug komt bij onze beautysalon.

U krijgt uitleg over het behandeltraject: dit consult is geheel gratis.

Waarom laser ontharen bij Schoonheidssalon Papendrecht?

 • Gediplomeerde huidtherapeuten
 • Beste dermatologische lasers en apparatuur
 • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
 • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype

Definitief ontharen (mannen) d.m.v Diode Laser

Behandeling Tijd Prijs
Bovenlip laser ontharen - min. € 30
Kin laser ontharen - min. € 30
Gezicht laser ontharen - min. € 75
Wangen laser ontharen - min. € 55
Nek laser ontharen - min. € 40
Hals laser ontharen - min. € 40
Oksels laser ontharen - min. € 35
Buik laser ontharen - min. € 75
Rug laser ontharen - min. € 100
Onderrug laser ontharen - min. € 65
Benen volledig laser ontharen - min. € 100
Onderbenen laser ontharen - min. € 80
Voeten laser ontharen - min. € 40
Handen laser ontharen - min. € 40
Armen laser ontharen - min. € 100
Onderarmen laser ontharen - min. € 65
Volledig bovenlichaam laser ontharen - min. € 250