Ongewenste haargroei? dan bent u bij schoonheidssalon Zwijndrecht en omgeving aan het juiste adres of Bent u het epileren en scheren beu? Ga voor laser ontharen Zwijndrecht bij Schoonheidssalon Zwijndrecht . Zeg gedag tegen uw ongewenste haargroei. Wij gebruiken de meest effectieve methode die op dit moment beschikbaar is. Uw haren tot het minimale. Haren weg laseren is nog nooit zo succesvol geweest als nu.

Laser ontharen Zwijndrecht bij schoonheidssalon Zwijndrecht gebruikt de meest effectieve methode.

Ontharen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen uw ongewenste haargroei. Na afloop van uw behandeling is het grootste gedeelte van uw ongewenste haargroei verdwenen. Last ontharen Zwijndrecht biedt uitkomst, ook voor u. De laser techniek die wij gebruiken met de Diodelaser kunnen we huidtypes – tot de lichtdonkere- huid – snel, effectief en pijnloos behandelen. Onze experts kunnen u laser ontharen Zwijndrecht .

Diodelasertechniek laser ontharen Zwijndrecht

De diodelaser van Schoonheidssalon Zwijndrecht en omgeving heeft de krachtige laserstralen die slechts een honderdste van een seconde aanhouden. We werken met dit apparaat omdat het de minste bijwerkingen heeft en het de beste resultaat oplevert, daarnaast beschikt de laser over verschillende handstukken met diverse golflengten, waardoor de behandeling specifiek afgestemd wordt op uw situatie. Verder heeft het laserapparaat diverse werkstanden zoals stationair en SHR. U loopt met de onze laser geen risico op littekens zoals bij elektrische epilatie. Dat maakt het haar weg laseren zo succesvol.

Wat doet u na de behandeling laser ontharen Zwijndrecht ?

Na het Laser ontharen Zwijndrecht bij schoonheidssalon Zwijndrecht: Direct na de behandeling koelen we uw huid met gel. Na de behandeling kan de behandelde huid branderig aanvoelen of rood zijn en opzwellen. Wees de eerste 24 uur altijd voorzichtig met uw huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht gedurende twee weken voor en twee weken na de behandeling absoluut vermijden. Gebruik van zonnebrandcrème raden wij aan. de huid is wel wat gevoelig wanneer je jouw haar weg laseren.
schoonheidssalon Zwijndrecht en omgeving is de perfecte laser salon.

 

Complicaties na of tijdens Laser ontharen Zwijndrecht en omgeving

Laser ontharen Zwijndrecht: een veilige behandeling waarmee uw haren selectief kunnen worden verwijdert zonder de omliggende huid te beschadigen. Ondanks een juiste uitvoering van de behandeling kunnen er complicaties voordoen tijdens uw behandeling.

Mogelijke complicaties bij laser ontharen zijn:

  • Het ontstaan van blaren en extreem rode huid. Door te veel warmteontwikkeling in de huid kan deze verbranden. Dit uit zich in een extreem rode en pijnlijke huid en/of blaren. Dit kan worden opgevolgd voor vervellen en/of korstvorming.
  • Het ontstaan van donkere- of lichte pigmentvlekken. Het herstel kan maanden in beslag nemen. In zeldzame gevallen is de pigmentverandering blijvend.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op Schoonheidssalon Zwijndrecht : 078-750 19 78.
Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak, uiteraard kunt u ook een afspraak maken via onze website. Schoonheidssalon Zwijndrecht geeft u snel een antwoord.
Kom langs voor het beste resultaat bij schoonheidssalon Zwijndrecht .