Laserlipolyse

Verminder lichaamsvet en geef het lichaam meer vorm

Laserlipolyse is een pijnloze procedure die wordt gebruikt voor het verminderen van lichaamsvet en het vormgeven van het lichaam. Het is immens populair geworden in de wereld van cosmetische verbeteringen.

Schoonheidssalon Papendrecht - Laserlipolyse

Wat is het?

De procedure van niet-invasieve Laserlipolyse omvat het gebruik van een Laserlipolyse-machine met dubbele golflengte en lage energie. Deze laagenergetische laserstralen worden minutieus gericht op de bolvormige vetcellen van het te behandelen gebied, waardoor de membraancellen hun permeabiliteit verliezen. Het verlies van permeabiliteit resulteert in het uitstromen van triglyceriden naar de tussenruimte, waar ze geleidelijk worden opgebruikt in de normale metabolische functies van het lichaam. Daarom heeft deze procedure geen schadelijke fysiologische bijwerkingen.

Het is volkomen veilig, de resultaten zijn onmiddellijk, er is geen rusttijd, vasten is niet nodig voorafgaand aan de operatie, het is pijnloos, geeft natuurlijke en langdurige resultaten, en er zijn geen verbruiks- of wegwerpartikelen nodig.

Zo werkt Laserlipolyse

De laserstralen van lage intensiteit maken de membranen van de vetcellen doorlaatbaar of ‘poreus’, waardoor vet in de vorm van triglyceriden de cellen verlaat als vetzuren en glycerol. Dit wordt vervolgens opgebruikt in de normale metabolische functies van het lichaam, waarbij energie vrijkomt wanneer het lichaam het nodig heeft. Afgezien van het stimuleren van de vetcellen om hun opgeslagen vet op bovenstaande manier vrij te geven tasten de laserstralen de omliggende weefsels, zenuwen of structuren van het te behandelen gebied niet aan.

Stappen na de behandeling

Na de behandeling is een stevige cardiotraining essentieel om de vrijgekomen vetzuren effectief te verbranden. Aërobe oefeningen zoals hardlopen, zwemmen, fietsen, springen en elke andere ingespannen activiteit die de ademhaling versnelt worden aanbevolen.

Laserlipolyse versterkt het vetverbrandende effect van normale oefeningen. Het duurt meestal tussen de 20 en 25 minuten voordat vet begint te verbranden op plaatsen waar vet zich ophoopt, zoals buik, zijen, armen of heupen. Omdat Laserlipolyse vet uit vetcellen vrijmaakt voor verbranding, wordt het sneller en effectiever verbrand als er na de procedure een trainingssessie wordt gedaan. Daarom wordt de effectiviteit van normale trainingssessies aanzienlijk verbeterd door een Laserlipolyse-sessie ervoor.

Verwachte resultaten

Klinische studies hebben aangetoond dat met de juiste combinatie van Laserlipolyse-behandeling, cardiovasculaire oefeningen en juiste voeding afvallen met tot wel 2 of 3 kledingmaten kan worden verwacht in het behandelde gebied. Reducties tot 30% zijn waargenomen in de behandelde gebieden direct na slechts één sessie.

Aantal sessies nodig

Afhankelijk van de fysieke conditie van de persoon die de behandeling ondergaat, worden tussen de 8-12 sessies aanbevolen voor één deel van het lichaam.

Nazorg

Er is geen speciale nazorg na Laserlipolyse. U kunt uw normale activiteiten meteen hervatten. Het wordt echter aanbevolen om veel water te drinken en waar mogelijk een gezond dieet te volgen om de gewenste resultaten te behouden.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Laserlipolyse Klein

Meer weten over Laserlipolyse Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Laserlipolyse Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Laserlipolyse Papendrecht, veilig en vertrouwd.

Schoonheidssalon Papendrecht garandeert uw veiligheid boven alles tijdens uw behandeling. Wij zullen u altijd adviseren over uw behandeling en de beste oplossing bieden voor een zo goed mogelijk resultaat. Laserlipolyse Papendrecht doet u bij Schoonheidssalon Papendrecht. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd.

Waarom Laserlipolyse bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype