• Bel ons : 078-750 19 78
 • E-mail: info@schoonheidssalonpapendrecht.nl
 • Schoonheidssalon Papendrecht
 • Manicure & Pedicure

  Manicure & Pedicure ? Ook uw handen en voeten vragen om verzorging, terwijl veel mensen dit vaak onderschatten. Uw handen fungeren naast hun functionele rol vaak ook als visitekaartje, uw voeten zijn belangrijk om goed en gemakkelijk te kunnen lopen, dit heeft namelijk invloed op de totale gezondheid van de mens, de juiste verzorging is dan ook een must.

  In onze salon bieden wij u diverse manicure – en pedicure behandelingen aan voor hand- en voetproblemen, maar ook gewoon voor uw plezier.

  Als u bedenkt dat uw handen de hele dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar in ‘gebruik’ zijn, zou het goed zijn meer aandacht aan ze te besteden. Droge lucht, zon, temperatuurwisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicure behandeling is dus een weldaad voor uw handen. Ook voor de hedendaagse man zijn verzorgde handen een visitekaartje.

  Pijnlijke voeten, wie heeft dat niet van tijd tot tijd? Blijven tobben of zelf wat proberen leidt vaak alleen maar tot meer problemen. De pedicure brengt pijnloos en vaak al binnen een behandeling van circa een half uur uw voeten in topconditie. Manicure & Pedicure is goed samen te combineren.

  Voor een manicure behandeling of een pedicure behandeling kunt u hier klikken om een afspraak te maken.

  Ook kunt u bij ons op facebook een afspraak maken

  Meer weten?

  Bel voor een afspraak
  078-750 19 78
  of kom langs op onze openingstijden

  error: Content is protected !!