Microdermabrasie Papendrecht (gezichtsbehandeling)

De huidconditie verbeteren

Microdermabrasie Papendrecht: Voelt uw huid zacht en fris aan zoals u dat wenst? Of bent u niet tevreden omdat uw huid bedekt is met bruine vlekken, acnélittekens, rokershuid en/ of rimpels en plooien. Dan is een gezichtsbehandeling door middel van microdermabrasie de perfecte gezichtsbehandeling. Met onze Microdermabrasie papendrecht(kristal-peel) behandeling wordt in korte tijd de huidconditie en daarmee uw uiterlijke verschijning aanzienlijk verbeterd. Met deze pijnloze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen die bij het ouder worden minder snel op natuurlijke wijze verdwijnen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een Microdermabrasie papendrecht behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt, waardoor verjonging van de huid plaatsvindt.

Schoonheidssalon Papendrecht - Microdermabrasie

Wat is Microdermabrasie Papendrecht(kristal-peel)( gezichtsbehandeling)?

De Microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuümdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door het effect van de vacuümmethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd.

Na de behandeling wordt een speciale crème aangebracht om herstel van de huid te ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht.

Microdermabrasie papendrecht is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Microdermabrasie is pijnloos en betaalbaar.

Hoelang en hoe vaak Microdermabrasie?

De Microdermabrasie- behandeling duurt vanaf 20 minuten. De behandeling van rimpels en zwangerschapsplooien (striae) kan langer duren. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een goed resultaat te krijgen 5 behandelingen met interval 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen. Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling heeft gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden. Na de behandeling gedurende drie dagen een sunblock gebruiken en veel water drinken.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Microdermabrasie

Meer weten over Microdermabrasie Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Microdermabrasie Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

De huid verjongend/verbeterend, rimpels en (acne) littekens vervagen of verdwijnen, de huid wordt diep gereinigd, vlekjes en verkleuringen verdwijnen.

Aan het eind van de behandelsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels, plooien vervagen en vochtrimpels verdwijnen. Kortom een goede betaalbare gezichtsbehandeling. Microdremabrasie Alblasserdam.

Waarom Microdermabrasie bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype