Microdermabrasie

De huidconditie verbeteren

Elke huid heeft conditionerende behandelingen nodig om een optimale celvernieuwing te stimuleren. Onze Microdermabrasie is onze professionele huidbehandeling voor beginners die een zachte exfoliatie biedt om dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. We stemmen elke stap af op uw individuele huidproblemen. Tijdens uw gratis consult zal uw zeer bekwame huidtherapeut een behandelplan opstellen en adviseren wat het beste is om uw huiddoelen te bereiken.

Schoonheidssalon Papendrecht - Microdermabrasie

Over Microdermabrasie

Onze Microdermabrasie richt zich op de opperhuid die bestaat uit dode huidcellen en zich het dichtst bij het oppervlak bevindt. Door de bovenste laag weg te polijsten doorbreken we de barrière die vaak verhindert dat uw huidige huidverzorgingsproducten goed in de onderste huidlaag worden opgenomen.

De bovenste laag van de huid is ook de thuisbasis van vlekken, fijne lijntjes en rimpels, dus onze Microdermabrasie werkt om de zichtbare tekenen van congestie te verjongen en te verlichten. Microdermabrasie is een perfecte lunchbehandeling zonder werk te hoeven missen, waardoor uw huid er op zijn best uitziet en aanvoelt.

Voorbereiding

2 weken vóór de behandeling:

 • Geen cosmetische injecteerbare behandelingen
 • Vermijd overmatige directe blootstelling aan de zon
 • Geen harsen of Laserontharing/IPL-ontharing op het gezicht

1 week vóór de behandeling:

 • Geen ontharingsmiddel op het gezicht

3 dagen vóór de behandeling:

 • Stop met het gebruik van werkstoffen op de huid
 • Geen chemische peelings

Nazorg

2 weken na de behandeling:

 • Geen cosmetische injecteerbare behandelingen
 • Geen harsen of Laserontharing/IPL-ontharing op het gezicht

1 week na de behandeling:

 • Geen ontharingsmiddel op het gezicht

Microdermabrasiebehandelingen zijn uiterst veilig en effectief. Eventuele roodheid, tijdelijke schilfering of lichte verkleuring verdwijnt na uw behandeling en kan worden afgedekt met een lichte laag minerale make-up. Exfolieer het te behandelen gebied ten minste 5 dagen na de behandeling niet, trek of pluk niet aan losse huid.

Gebruik voor betere resultaten Gentle Cleanser van skinstitut om uw huid te verzachten, zuiveren en hydrateren. Breng de zonnebrandcrème Age Defense SPF 50+ aan als nazorg bij alle huidbehandelingen.

Tip voor het beste resultaat

Voor een optimaal resultaat raden wij minimaal 6 sessies aan met tussenpozen van twee weken of een maand. Onderhoudssessies zijn nodig om het resultaat te behouden.

Goede tip:
Combineer onze Microdermabrasie met een van onze professionele huidbehandelingen.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Alblasserdam - Dordrecht - Rotterdam - Breda - Zoetermeer - Gouda - Utrecht - Middelburg - Goes - Microdermabrasie

De huid van elke persoon is anders, dus uw reactie zal variëren, maar voor de meeste van onze huidbehandelingen hoeft u geen werk te missen. Uw huidtherapeut biedt u een zorgregime na de behandeling dat uw resultaten zal versnellen.

De rol van voorbereiding en nazorg is ervoor te zorgen dat u een maximaal resultaat krijgt met minimale bijwerkingen van onze behandelingen. Dit omvat onze huid- en laserbehandelingen en kan ook van toepassing zijn op cosmetische injecties. Zo heeft ons 5-daagse thuiszorgpakket alles wat u nodig heeft voor vóór en na uw behandelingen. We stemmen de 5 institut-producten af op uw huidtype en de behandelingen waarvoor u kiest. institut is opgericht vanuit de overtuiging dat serieuze, hoogwaardige huidverzorging voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om deze reden bieden we de meest kosteneffectieve cosmedische reeks in de kliniek met behulp van hoogwaardige, krachtige, geavanceerde ingrediënten die de behandelingsresultaten maximaliseren en verlengen, en de huid na de behandeling helpen genezen.

Elke procedure is anders: onze minder ingrijpende behandelingen (zoals Microdermabrasie en oppervlakkige Cosmedische peelings) geven snellere resultaten, en onze ingrijpendere behandelingen (zoals diepere Cosmedische peelings) kunnen pas na een maand volledige resultaten laten zien. Deze behandelingen hebben echter een langduriger effect dan onze minder ingrijpende behandelingen. Tijdens uw GRATIS huidconsult zal uw huidtherapeut u adviseren over een persoonlijk behandelplan.

Meer weten over Microdermabrasie Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Microdermabrasie Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

De huid verjongend/verbeterend, rimpels en (acne) littekens vervagen of verdwijnen, de huid wordt diep gereinigd, vlekjes en verkleuringen verdwijnen.

Aan het eind van de behandelsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels, plooien vervagen en vochtrimpels verdwijnen. Kortom een goede betaalbare gezichtsbehandeling. Microdremabrasie Alblasserdam.

Waarom Microdermabrasie bij Schoonheidssalon Papendrecht?

 • Gediplomeerde huidtherapeuten
 • Beste dermatologische lasers en apparatuur
 • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
 • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype