Microneedling DermaPen behandeling

Microneedling is een effectieve vorm van verjonging

Je hebt misschien wel eens van DermaPen gehoord, maar weet niet precies wat het is. Verjongen betekent weer jong maken of jeugdige kracht herstellen. Als uw huid er wat slechter uitziet door slijtage, wordt dit meestal veroorzaakt door algemene veroudering en de effecten van de zon, en dat is wat verjongende technieken zoals Micronaaldtherapie aanpakken.

Schoonheidssalon Papendrecht - Micronaaldtherapie DermaPen Vampiernaald-behandeling

Wat is het?

Micronaaldtherapie is een effectieve vorm van verjonging, het aanpakken van littekens, zoals acnelittekens of striae, donkere vlekken en sproeten veroorzaakt door de zon, evenals huidverslapping, rimpels en grote poriën.

De DermaPen is een gloednieuwe methode van Micronaaldtherapie. De DermaPen wordt over het te behandelen gebied gehaald en steekt minuscule naaldjes in de huid, waardoor minieme prikwonden achterblijven. Deze kleine gaatjes activeren de wondgenezingsreactie van het lichaam en moedigen het lichaam aan om de huidcellen in dat gebied te vernieuwen. Terwijl het lichaam de huid herstelt, verhoogt het de productie van collageen en elastine, waardoor het gebied onmiddellijk voller wordt en rimpels verminderen. Naarmate het lichaam de huid herstelt, zullen ook littekens, donkere vlekken en schade door de zon afnemen.

Micronaaldtherapie is geschikt voor:

 • Zonschade
 • Rimpels
 • Hyperpigmentatie
 • Rosacea
 • Vergrote poriën
 • Littekens
 • Striae

Als u niet tevreden bent met uw huid, of het nu gaat om oude acnelittekens, ouderdoms- of zonnevlekken, of de algemene veroudering van uw gezicht, dan is niet-chirurgische gezichtsverjonging ideaal. Met de DermaPen is geen operatie of hersteltijd nodig en na slechts een paar korte behandelingen ziet u opmerkelijke resultaten, niet alleen een voller gezicht door meer elastine en collageen, maar oude littekens en vlekken vervagen ook.

Micronaaldtherapie is ook effectief voor alopecia en algemene haarregeneratie. Het proces werkt op vrijwel dezelfde manier; terwijl de wondgenezingsreactie plaatsvindt, stimuleert deze de bloedcirculatie en zorgt dat meer voedingsstoffen de haarzakjes bereiken, dit in combinatie met de stimulatie van eiwitten in het gebied kan resulteren in nieuwe haargroei.

*resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Micronaaldtherapie DermaPen Vampiernaald-behandeling

De DermaPen wordt over het te behandelen huidgebied bewogen en kleine naaldjes veroorzaken minieme gaatjes in de huid. Deze kleine gaatjes stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam, waardoor de huid op natuurlijke wijze wordt verjongd.

Het wordt aanbevolen om gemiddeld 3-6 sessies met de DermaPen te ondergaan, vraag voor een persoonlijkere schatting uw technicus om een eerste consult.

Micronaaldtherapie is veilig om elke 4-6 weken te herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt. We raden aan om te beginnen met drie sessies voor collageeninductie, maar met tussenpozen van ten minste 4 tot 6 weken tussen de sessies. Voor littekenverwijdering worden gemiddeld 3 tot 6 sessies aanbevolen.

U kunt een algehele verjonging van de behandelde huid verwachten. Dit kan zich uiten als een afname van rimpels, beschadiging door de zon, rosacea, littekens en hyperpigmentatie, evenals een toename van de algehele huidelasticiteit.

U kunt tijdelijke roodheid en zwelling ervaren in het behandelde gebied, dit neemt na enkele uren of hooguit enkele dagen af.

DermaPen wordt al enkele jaren ingezet om acnelittekens te verminderen. De micronaaldtechnologie splitst de fibreuze weefsels op en stimuleert de groei van nieuw, gezonder weefsel. Het proces van Micronaaldtherapie zorgt voor micro-gaatjes in het gezicht.

Een van de voordelen van DermaPen is het verhoogde comfort in vergelijking met oudere vormen van Micronaaldtherapie, en dus zou u slechts minimaal ongemak moeten voelen. Als u zich zorgen maakt over pijn, vraag het dan aan uw behandelaar en zij zal u kunnen adviseren over de beste manier om ermee om te gaan.

DermaPen heeft 12 kleine naaldjes die snel trillen tijdens het aanbrengen van kleine gaatjes in de opperhuid. DermaPen is veiliger en krachtiger bij het doorprikken van de huid in vergelijking met gewone huidrollers. DermaPen geeft u betere resultaten dan huidrollers.

Een enkele behandeling van DermaPen voor het gezicht kost € 220, maar u kunt een pakket van 6 kopen en slechts voor 5 betalen.

Meer weten over DermaPen Micronaaldtherapie Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor DermaPen Micronaaldtherapie Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Waarom DermaPen Micronaaldtherapie bij Schoonheidssalon Papendrecht?

 • Gediplomeerde huidtherapeuten
 • Beste dermatologische lasers en apparatuur
 • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
 • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype