Ultrasound Cavitatie behandeling

Vet en cellulitis definitief verwijderen met geluidsgolven

High-Power Ultrasound Cavitatie is een nieuw effectieve manier om overtollig vet te verwijderen en cellulitis te genezen. Het is een gezonde en medische bewezen methode om uw figuur te corrigeren.

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

Schoonheidssalon Papendrecht - Ultrasound Cavitatie behandeling klein-min

Hoe werkt deze methode?

High-Power Ultrasound Cavitatie is hét alternatief: vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw buik wordt platter, uw benen slanker en zwembandjes behoren tot het verleden. Cavitatie-behandelingen reshapen uw lichaam, zonder dat er een operatie met het gevaar voor blijvende littekens aan te pas hoeft te komen.

High-Power Ultrasound Cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De behandeling duurt 20 tot 40 minuten. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf: op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet. Deze behandeling is absoluut pijnloos: de gewaarwording van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling; de resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen.

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het straktrekken van de huid op jukbeenderen en wangen, het verwijderen van wallen onder de ogen, het ‘liften’ van boven- en onderoogleden, het verminderen van kraaienpootjes van de buitenooghoeken naar de slapen, en ook van de vouwen van neus tot lippen en diepe rimpels rond en boven de mond, en het vormen van correcte contouren voor de lippen en de gezichtsovaal).

Zowel dames als heren hebben baat bij een RF-Lifting als zij hun gezichtscontouren willen corrigeren, de jeugdige uitstraling en elasticiteit van hun huid graag behouden en zich liever geen zorgen maken over leeftijdsgebonden veranderingen zoals rimpels of een verslappende huid.

Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, wordt deze behandeling afgeraden.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Ultrasound Cavitatie behandeling klein-min

Meer weten over Ultrasound Cavitatie Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Ultrasound Cavitatie Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Waarom Ultrasound Cavitatie bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype