Velashape Cellulitis behandeling

Een Snelle Pijnloze Aanpak

Bent u op zoek naar een effeciente Cellulitis behandeling? Dan moet u bij Schoonheidssalon Papendrecht zijn. Veel vrouwen krijgen vroeg of laat in haar leven te maken met Cellulitis. Deze zogenoemde sinaasappelhuid is vervelend en ontsierend dus het liefst wilt u hier zo snel mogelijk van af. Want wie wilt nu niet een mooie strakke huid? Gelukkig is er nu Velashape, een pijnloze en snelle Cellulitis behandeling die wij toepassen bij Schoonheidssalon Papendrecht.

Velashape Cellulitis behandeling

Hoe werkt een Cellulitis behandeling?

De Velashape is een snelle pijnloze behandeling die Cellulitis kan verwijderen. Uw huid wordt behandeld met een apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van infrarood licht, bi-polaireradiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van deze vier componentenmaakt de Velashape tot een effectieve snelle aanpak. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit en vetverbranding en is enorm effectief. Na slechts drie behandelingen zult u al sterke vermindering van Cellulitis en een stevigere huid waarnemen.

Voor Welke Lichaamsdelen Is Een Velashape Behandeling Geschikt?

Cellulitis kan zich op meerdere plekken van uw lichaam bevinden. De meest voorkomende plekken zijn de buik, billen, benen, heupen en dijen. De Velashape Cellulitis behandeling is voor die plekken uitermate geschikt. Behalve voor uw Cellulitis, is onze Velashape behandeling ook geschikt als u op zoek bent naar:

  • Afvallen op verschillende specifieke plekken
  • De omtrek van uw middel verkleinen
  • Een versteviging van uw huid
  • Het laten verdwijnen van vetzwellingen

De Voordelen Van Deze Behandeling

Deze cullulites behandeling bij Schoonheidssalon Papendrecht biedt u twee belangrijke voordelen. Het grote voordeel is dat het zeer effectief is. De Cellulitis is na zes behandelingen al voor een groot deel verdwenen. Onze Velashape behandelijng werkt snel, dit betekent vaak dat u binnen 3 weken u al resultaat ziet! Daarnaast is deze vorm van behandelen geheel pijnloos. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u voldoende water drinkt na de kuur. Voor de rest kunt u alle dingen blijven doen die u voorheen ook deed.

Plan nu je afspraak:

Bel ons Online inplannen

Schoonheidssalon Papendrecht - Velashape Cellulitis behandeling

Meer weten over Velashape Cellulitis Papendrecht?

U kunt online een afspraak maken voor Velashape Cellulitis Papendrecht of een telefonische afspraak maken op nummer 078 – 750 1978.

Wat kunt u van de behandeling verwachten?

Waarom Velashape Cellulitis bij Schoonheidssalon Papendrecht?

  • Gediplomeerde huidtherapeuten
  • Beste dermatologische lasers en apparatuur
  • Huidverzorgingsproducten aanbevolen door dermatologen
  • Professionele behandeling afgestemd op jouw huidtype